Sinop Erfelek Selale / Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-134 | DereTepe.Net : Şelale doğanın içinde gizliyken devlet su işleri tarafından fark edilmiştir.

Sinop Erfelek Selale / Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-134 | DereTepe.Net : Şelale doğanın içinde gizliyken devlet su işleri tarafından fark edilmiştir.. Şelale çevresinde mesire alanları ve kampa uygun bir konumu bulunmaktadır. 00:35 erfelek tabiat parkı tam 28 şelaleden oluşan doğal cennet erfelek şelaleleri'nin en ilginç yönü sadece 19 yıl önce keşfedilmiş olması. Erfelek tatlıca şelalelerine ilk girişte büyük, masmavi bir şelale karşılıyor sizi. Gidiş sinop'a 45 km ve erfelek ilçesine 10 km uzaklıktadır. Burada 27 şelale var ve.

Doğa içerisine yıllardır adeta gizlenmiş ve 1997 yılında erfelek barajı'. Konu, 'fotoğraflar' kısmında karadeniz57 tarafından güzel sinop'u tanıtmaya devam. Burada 27 şelale var ve. 2011 yılında milli park ilan edilmiş ve milli parklar genel müdürlüğü tarafından koruma altına alınmıştır. Sinop iline 45 kilometre, erfelek ilçesi şehir merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan doğal dolmuşlarla ilçeye varan kişiler ilçe merkezinden sık sık kalkan şelale dolmuşlarını ulaşım için.

Erfelek Şelalesi
Erfelek Şelalesi from www.istasy10.net
Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Şelaleler aslen ayancık ilçesine bağlıdır ama erfelek'e daha yakındır. Sinop'a il merkezine yaklaşık 40 kilometre mesafedeki erfelek yukarıdaki şelale ve benzerlerine tırmanmanın tek yolu yukarıdan sarkıtılmış olan ipe tutunup. Doğa içerisine yıllardır adeta gizlenmiş ve 1997 yılında erfelek barajı'. Sinop tatilinizde gidebileceğiniz erfelek şelaleleri hakkında bilgiler, ziyaretçi yorumları ve yakınındaki otelleri burada bulabilirsiniz. Erfelek tatlıca şelalelerine ilk girişte büyük, masmavi bir şelale karşılıyor sizi. Sinop tarihi cezaevinden sonra erfelek şelaleleri 'ne gittik. Bu makalemde, sinop'un en çok bilinen doğal güzelliklerinden erfelek tatlıca şelale takımı tabiat parkı hakkında konaklama, ulaşım, giriş ücretleri ve genel bilgileri sizlerle paylaşacağım.

Şelaleler aslen ayancık ilçesine bağlıdır ama erfelek'e daha yakındır.

Şelaleler aslen ayancık ilçesine bağlıdır ama erfelek'e daha yakındır. Sinop uçak bileti sinop restoran sinop gezilecek yerler sinop resimleri sinop haritası. Sinop tarihi cezaevinden sonra erfelek şelaleleri 'ne gittik. Erfelek ilçesine de 10 km kadardır. Burada 27 şelale var ve. Erfelek tatlıca şelalelerine ilk girişte büyük, masmavi bir şelale karşılıyor sizi. 2 km uzunluğundaki bir vadi içinde birbiri ardına sıralanmış 28 tane irili ufaklı şelale bulunmaktadır. Sinop iline 45 kilometre, erfelek ilçesi şehir merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan doğal dolmuşlarla ilçeye varan kişiler ilçe merkezinden sık sık kalkan şelale dolmuşlarını ulaşım için. Erfelek tatlıca şelaleleri / sinop doğa içerisine yıllardır adeta gizlenmiş ve 1997 yılında erfelek bölüm; Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir. Memleketimin yerlisi adını bilir sadece. Bu videoda tatlıca şelaleleri sinop erfelek ve hamsilosu gezdik. Doğa içerisine yıllardır adeta gizlenmiş ve 1997 yılında erfelek barajı'.

Şelaleler aslen ayancık ilçesine bağlıdır ama erfelek'e daha yakındır. Bu videoda tatlıca şelaleleri sinop erfelek ve hamsilosu gezdik. Burada 27 şelale var ve. Trabzon'dan ordu'ya dönerken öylesine yoğun yağmur yağan. Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir.

Sinop Erfelek Tatlıca Şelaleleri Kamp ve Gezi Rehberi ...
Sinop Erfelek Tatlıca Şelaleleri Kamp ve Gezi Rehberi ... from www.kampyerleri.org
Sinop erfelek şelalesi doğa güzelliğinin yanı sıra müthiş bir doğa yürüyüşü olarak da değerlendirebilirsiniz. Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan bu şelale dizilişini mutlaka görmelisiniz. Konu, 'fotoğraflar' kısmında karadeniz57 tarafından güzel sinop'u tanıtmaya devam. Tatlıca irili ufaklı 28 ayrı şelale barındırmaktadır.1 erfelek'e yaklaşık 10, sinop'a ise 45 km uzaklıktadır. Doğa içerisine yıllardır adeta gizlenmiş ve 1997 yılında erfelek barajı'. 2 km uzunluğundaki bir vadi içinde birbiri ardına sıralanmış 28 tane irili ufaklı şelale bulunmaktadır. Sinop tatilinizde gidebileceğiniz erfelek şelaleleri hakkında bilgiler, ziyaretçi yorumları ve yakınındaki otelleri burada bulabilirsiniz. Erfelek tatlıca şelaleleri / sinop doğa içerisine yıllardır adeta gizlenmiş ve 1997 yılında erfelek bölüm;

Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor.

Şelale çevresinde mesire alanları ve kampa uygun bir konumu bulunmaktadır. Sinop tatilinizde gidebileceğiniz erfelek şelaleleri hakkında bilgiler, ziyaretçi yorumları ve yakınındaki otelleri burada bulabilirsiniz. Burada 27 şelale var ve. Erfelek tatlıca şelaleleri / sinop doğa içerisine yıllardır adeta gizlenmiş ve 1997 yılında erfelek bölüm; Konu, 'fotoğraflar' kısmında karadeniz57 tarafından güzel sinop'u tanıtmaya devam. Sinop erfelek şelalesi #sinop #erfelek #şelale #waterfall sinop erfelek şelalesi neler yapılır ? Sinop'a il merkezine yaklaşık 40 kilometre mesafedeki erfelek yukarıdaki şelale ve benzerlerine tırmanmanın tek yolu yukarıdan sarkıtılmış olan ipe tutunup. Daha önümüzde 13 şelale var ve bu kısım biraz daha kaygan. Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi. Tatlıca irili ufaklı 28 ayrı şelale barındırmaktadır.1 erfelek'e yaklaşık 10, sinop'a ise 45 km uzaklıktadır. Erfelek tatlıca şelaleleri tabiat parkı. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Sinop tarihi cezaevinden sonra erfelek şelaleleri 'ne gittik.

Memleketimin yerlisi adını bilir sadece. Sinop tarihi cezaevinden sonra erfelek şelaleleri 'ne gittik. Yukarı doğru tırmanış sırasında şelale ve göletler birbirini izliyor. Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan bu şelale dizilişini mutlaka görmelisiniz. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor.

Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-131 | DereTepe.Net
Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-131 | DereTepe.Net from www.deretepe.net
Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz. Sinop erfelek bölgesinde 20 yıl önce erfelek baraj inşaatı başlamış ve bu çalışmalar sonucunda şelaleye kadar hiçbir sorun yaşamadık. Sinop erfelek şelalesi doğa güzelliğinin yanı sıra müthiş bir doğa yürüyüşü olarak da değerlendirebilirsiniz. Sinop'a il merkezine yaklaşık 40 kilometre mesafedeki erfelek yukarıdaki şelale ve benzerlerine tırmanmanın tek yolu yukarıdan sarkıtılmış olan ipe tutunup. Erfelek ilçesine de 10 km kadardır. Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan tatlıca şelaleleri, toplamda 2 kilometre uzunluğunda 28 ayrı şelaleden oluşmakta. Yukarı doğru tırmanış sırasında şelale ve göletler birbirini izliyor. Trabzon'dan ordu'ya dönerken öylesine yoğun yağmur yağan.

Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, şimdilerde her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor.

Gidiş sinop'a 45 km ve erfelek ilçesine 10 km uzaklıktadır. Memleketimin yerlisi adını bilir sadece. 00:35 erfelek tabiat parkı tam 28 şelaleden oluşan doğal cennet erfelek şelaleleri'nin en ilginç yönü sadece 19 yıl önce keşfedilmiş olması. Trabzon'dan ordu'ya dönerken öylesine yoğun yağmur yağan. 47,4 km sinop erfelek şelalesi arası arabayla kaç saat sürer: Sinop uçak bileti sinop restoran sinop gezilecek yerler sinop resimleri sinop haritası. Bu videoda tatlıca şelaleleri sinop erfelek ve hamsilosu gezdik. Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan tatlıca şelaleleri, toplamda 2 kilometre uzunluğunda 28 ayrı şelaleden oluşmakta. Sinop erfelek şelalelerinin keşfi yakın bir zamana dayanmaktadır. Erfelek tatlıca şelalelerine ilk girişte büyük, masmavi bir şelale karşılıyor sizi. Bu makalemde, sinop'un en çok bilinen doğal güzelliklerinden erfelek tatlıca şelale takımı tabiat parkı hakkında konaklama, ulaşım, giriş ücretleri ve genel bilgileri sizlerle paylaşacağım. Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi. Birbiri ardına gelen irili ufaklı 28 tane şelale bulunmaktadır.

Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor sinop sel. Sinop iline 45 kilometre, erfelek ilçesi şehir merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan doğal dolmuşlarla ilçeye varan kişiler ilçe merkezinden sık sık kalkan şelale dolmuşlarını ulaşım için.

Posting Komentar

0 Komentar